Fanclub

Word fan van Ithaka en maak het verschil…

vanaf 3,50 euro per maandIthaka vzw zoekt 250 fans om de werking te steunen.

Als “fan” help jij de missie van Ithaka te realiseren.


Ithaka vzw coacht mensen met beperkingen in hun individuele vragen. We streven naar een gevarieerde samenleving waar gelijkwaardigheid centraal staat

met met respect voor diversiteit.


We dragen bij tot de kwaliteit van het leven van medewerkers, coaches en vrijwilligers. We vergroten de kansen om in verbondenheid en met gepaste ondersteuning in vrijheid te beslissen en te kiezen.

Ithaka vzw heeft 4 grote projecten om die missie te realiseren:


Het coaching centrum

met begeleid werk, semi-industriële coaching, de Ithaka-shop, logistieke taken, persoonlijke assistentie bij dingen die je wil doen (PAD²), individuele gesprekken, …


De Pict@

een gepersonaliseerde toegang tot ICT  wordt mogelijk …


BlueAssist

van ‘BlueCall Phone’ als nieuw maatschappelijk symbool om een hulpvraag te stellen …


Inclusief wonen

waar Ithaka, Rotary Oostende Ter Streep, Stad Gistel, Colruyt, VTI, KHBO de handen in elkaar slaan … 

 

 

WAT HEBBEN WE NODIG?

Om deze missie te realiseren krijgen we subsidies van de overheid. Voor vernieuwende projecten gaan we telkens op zoek naar sponsors en giften van clubs en individuen. Daarnaast hebben we jaarlijks nog € 10.000 nodig voor de dagelijkse werking.


WAT KAN JIJ DOEN?

Jij kan lid worden van onze fanclub. We zoeken nog 120 fans die maandelijks € 3,50 geven aan Ithaka voor de dagelijkse werking. Je mag natuurlijk ook € 7 of meer per maand geven.

Vul je gegevens in op de volgende bladzijde: http://www.vzw-ithaka.be/nl/fanclub/inschrijving/

Ga naar je bank om een permamente opdracht te geven op BE64 3800 0969 8152 van VZW Ithaka of regel het zelf via PC-banking. Breng ons op de hoogte via bovenstaande link. Wij sturen je regelmatig een Nieuwsbrief en geven jou jaarlijks een fiscaal attest zodat je kan genieten van belastingsvermindering.OPGELET:

Bij de start van de permanente opdracht zal je moeten nakijken of je dat jaar nog aan een totaalsom van € 40 komt want dat is het minimumbedrag per jaar om een fiscaal attest te krijgen.


Contact / info: 

Email: fanclub@vzw-ithaka.be

Contactpersoon: Pirosjka Depoorter